10.05.2017. НА ЉУБИЋ КЕЈУ СВЕЧАНО УРУЧЕНИ КЉУЧЕВИ СТАНА ОПРЕДЕЉЕНОГ ЗА РАТНЕ ВОЈНЕ ИНВАЛИДЕ И ПОРОДИЦЕ ПАЛИХ БОРАЦА :: ГРАДСКА СТАМБЕНА АГЕНЦИЈА ЧАЧАК

НА ЉУБИЋ КЕЈУ СВЕЧАНО УРУЧЕНИ КЉУЧЕВИ СТАНА ОПРЕДЕЉЕНОГ ЗА РАТНЕ ВОЈНЕ ИНВАЛИДЕ И ПОРОДИЦЕ ПАЛИХ БОРАЦА
10. мај 2017. год.

У среду 10. маја 2017. године, помоћник градоначелника Града Чачка, ресорно задужен за област друштвених делатности, господин Владан Милић, на пригодној свечаности је уручио кључеве од стана опредељеног за ратне војне инвалиде и породице палих бораца изабраном кориснику, господину Николи Маљковићу.

Крајем претходне године, одборници Скупштине Града Чачка су усвојили Одлуку везану за расподелу стана на Љубић кеју опредељеног за смештај ратних војних инвалида, односно породица палих бораца, након чега су се стекли услови за расписивање конкурса. Комисија образована за решавање стамбених потреба наведених категорија становништва је у каснијем поступку утврдила Коначну ранг листу и стамбену јединицу на Љубић кеју доделила на коришћење породици ратног војног инвалида Николе Маљковића.

Иначе, претходно је стопостотни ратни војни инвалид Деан Стевановић Граду Чачку вратио стан који му је својевременом Одлуком Скупштине општине Чачак био додељен на коришћење, иза чега је поменута стамбена јединица поверена на даље управљање Градској стамбеној агенцији. Са изабраним корисником је потписан уговор о закупу на период од 10 година, са могућношћу обнављања уговорног односа, али без права на откуп стана.