21.03.2017. ПРЕДСТАВНИЦИ ГРАДСКЕ СТАМБЕНЕ АГЕНЦИЈЕ ПРИСУСТВОВАЛИ ЗБОРУ ГРАЂАНА МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ ПАЛИЛУЛА :: ГРАДСКА СТАМБЕНА АГЕНЦИЈА ЧАЧАК

Представници Градске стамбене агенције присуствовали
збору грађана Месне заједнице Палилула
21. март 2017. год.

У уторак 21. марта 2017. године, у просторијама Савета Месне заједнице Палилула је одржан збор грађана. На позив председника Савета, господина Бора Васиљевића, збору су присуствовали и представници Градске стамбене агенције, председник Управног одбора Михаило Малетковић и директор Милан Драшкић.

Малетковић и Драшкић су ову прилику искористили да бројним председницима досадашњих савета, односно скупштина станара стамбених зграда са територије ове месне заједнице представе нови Закон о становању и одржавању стамбених зграда, као и да кажу нешто више о осигурању стамбених јединица.

Гостовање највиших представника Градске стамбене агенције у једној од највећих градских месних заједница је побудило велико интересовање грађана, па је директор Агенције Милан Драшкић детаљно информисао све присутне са најзначајнијим одредбама новог Закона о становању и одржавању стамбених зграда и том приликом одговарао на многобројна питања представника стамбених заједница. Оно што је највише интересовало наше суграђане, односи се на предстојећи поступак регистрације и евиденције стамбених заједница, именовање управника зграда, као и на уређење и санацију фасада стамбених зграда. Ништа мању заинтересованост грађани нису показали ни када је реч о осигурању својих станова, а нешто више о томе им је говорио председник Управног одбора Агенције, господин Михаило Малетковић.