09.02.2017. СВЕЧАНОСТ НА ФАКУЛТЕТУ ТЕХНИЧКИХ НАУКА У ЧАЧКУ :: ГРАДСКА СТАМБЕНА АГЕНЦИЈА ЧАЧАК

Свечаност на Факултету техничких наука у Чачку
09. фебруар 2017. год.

У четвртак 09. фебруара 2017. године, у просторијама Деканата Факултета техничких наука у Чачку, представницима две чачанске предшколске установе су свечано уручени елаборати о енергетској ефикасности у зградарству.

Наиме, Градска стамбена агенција је, настављајући своје активности на наведеном плану, у сарадњи са Факултетом техничких наука, на терет сопственог Финансијског плана, приступила изради студија о енергетској ефикасности за објекте ''Колибри'' и ''Надежда Петровић'', који се налазе под ингеренцијом јавних предшколских установа ''Моје детињство'', односно ''Радост''. Том приликом су елаборати уручени директорки Предшколске установе ''Моје детињство'' – госпођи Сузани Симеуновић, као и шефу рачуноводства Предшколске установе ''Радост'' – госпођи Наташи Манчић. Студије о енергетској ефикасности је испред Града Чачка, који је Оснивач Градске стамбене агенције, уручила госпођа Мирјана Ђоковић – помоћник градоначелника Града Чачка, ресорно задужена за област локалног економског развоја и заштиту животне средине, која се бираним речима захвалила на гостопримству домаћинима и у свом обраћању, између осталог, поздравила напоре које Градска стамбена агенција улаже на плану даљег развоја и унапређивања области енергетске ефикасности у зградарству.

Испред Факултета техничких наука, присутни су били професори ове угледне високошколске установе, Милан Плазинић, Снежана Драгићевић и Бранкица Шутић, а у име Градске стамбене агенције су се појавили стручни сарадник за правне послове – Бранкица Јелић и директор Милан Драшкић, који је ову прилику искористио да свим присутним уручи промо филм са мултимедијалном презентацијом Агенције, који је урађен поводом 10 година од оснивања и почетка успешног рада ове јавне установе у нашем граду.