06.01.2017. ГРАДСКА СТАМБЕНА АГЕНЦИЈА ДОСТАВИЛА ОСНИВАЧУ ИЗВЕШТАЈ О СТАНОВИМА ЗА СОЦИЈАЛНО СТАНОВАЊЕ И ЛОКАЛИМА КОЈИМА УПРАВЉА :: ГРАДСКА СТАМБЕНА АГЕНЦИЈА ЧАЧАК

Градска стамбена агенција доставила оснивачу извештај о становима за социјално становање и локалима којима управља
06. јануар 2017. год.

Поступајући у духу захтева председника Скупштине Града Чачка, Градска стамбена агенција је 06. јануара 2017. године свом Оснивачу доставила детаљан писани Извештај о становима за социјално становање и локалима којима управља.

У наведеном документу, који ће представљати саставни део Извештаја о имовини Града Чачка, садржан је целокупан попис некретнина са којима располаже Градска стамбена агенција, а ради се о 102 стамбене јединице у Кошутњаку (од чега 76 из СИРП програма, 14 за ратне војне инвалиде и 12 за самохране родитеље), 24 на Обрежу и једној на Љубић кеју, као и о 3 локала која се налазе на Љубић кеју. Већ на првој следећој седници Скупштине Града Чачка, Извештај Градске стамбене агенције је подељен шефовима свих одборничких група у локалном парламенту, а са тим у вези је медијима изјаву дао и секретар Скупштине Града, који је том приликом посебно истакао Градску стамбену агенцију и Центар за социјални рад, као две јавне установе које су прве позитивно одреаговале по захтеву Оснивача, којим је тражено достављање одговарајућих извештаја са пописом имовине којом се располаже.