29.11.2016. ПРОЈЕКАТ „ПРОМОЦИЈА ЦИРКУЛАРНЕ ЕКОНОМИЈЕ У ЦЕНТРАЛНОЈ И ЗАПАДНОЈ СРБИЈИ“ :: ГРАДСКА СТАМБЕНА АГЕНЦИЈА ЧАЧАК

Пројекат „Промоција циркуларне економије у Централној и Западној Србији“
29. новембар 2016. год.

У уторак 29. новембра 2016. године, у Великој сали Градског већа Града Чачка, одржан је округли сто под радним насловом ''Циркуларна економија – изазови у будућности“.

Овом догађају су присуствовали и представници Градске стамбене агенције Чачак, а уводну презентацију на тему „Пројекти и планови у области заштите животне средине“ одржала је госпођа Мирјана Ђоковић, помоћник градоначелника Града Чачка, ресорно задужена за област локалног економског развоја и заштиту животне средине.

Након уводне презентације, округли сто је наставио са радом представљањем пројектних активности везаних за пројекат „Промоција циркуларне економије у Централној Србији“, који је одржао господин Срђан Матовић, менаџер пројекта, испред Удружења „Архус центар“ из Крагујевца.

Синиша Митровић, самостални саветник за домаће и ЕУ прописе у заштити животне средине, испред Привредне коморе Србије, имао је излагање на тему ''Циркуларна економија – нова потреба развоја привреде Србије“, а примере добре праксе, који се тичу Фабрике еколошких водоотпорних плоча, представио је господин Владимир Јаковљевић, менаџер Фабрике.

По завршетку наведених излагања, учесници округлог стола су током дискусије имали прилику да постављају питања известиоцима.