10.11.2016. ОДРЖАНА РЕДОВНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ГРАДСКЕ СТАМБЕНЕ АГЕНЦИЈЕ :: ГРАДСКА СТАМБЕНА АГЕНЦИЈА ЧАЧАК

Одржана редовна седница Управног одбора Градске стамбене агенције
10. новембар 2016. год.

У четвртак 10. новембра 2016. године, у Великој сали Градског већа Града Чачка, одржана је редовна седница Управног одбора Градске стамбене агенције. Овом приликом је усвојено и неколико важних одлука, које су од изузетног значаја, са становишта несметаног рада и функционисања Агенције. Седници су присуствовали државни секретар у Министарству рада, запошљавања, борачке и социјалне политике – господин Негован Станковић, као и чланови Градског већа Града Чачка, ресорно задужени за област имовине Града, односно социјалну заштиту, Вељко Неговановић и Драгомир Шипетић. Седницу је водио председник Управног одбора, господин Михаило Малетковић.

Државни секретар Негован Станковић је, између осталог, похвалио рад Агенције, истичући да је Градска стамбена агенција Чачак једна од најбољих, најозбиљнијих и најдисциплинованијих агенција у Републици Србији, са којом Министарство рада, запошљавања, борачке и социјалне политике остварује максималан степен сарадње. Такође, државни секретар је рекао да менаџмент и Управни одбор Агенције морају, као и до сада, у свом раду поступати искључиво на основу позитивних законских прописа, што је подржано и од стране високих представника Оснивача – Града Чачка.

У наставку посете нашем граду, државни секретар Станковић је, у пратњи директора Градске стамбене агенције Милана Драшкића, присуствовао радном састанку са градоначелником Града Чачка, господином Милуном Тодоровићем, а свој боравак у Чачку је завршио обиласком Установе за дневни боравак деце, младих и одраслих са сметњама у развоју ''Зрачак''.